emM9MSZoYXNoPTYyZWVhYjU1MzkyMWViNzhjMzE3OWE4MTM1MmM1YzEx.thumb.jpg

Un tren privat, care trebuia să plece din gara de Nord în direcția Ploiești Vest - Brașov, a deraiat miercuri seară.

UPDATE Compania feroviară care operează trenul implicat în incident este Regio Călători din Brașov. Cursa a fost anulată, potrivit unui comunicat postat pe site-ul societății: ”Stimati calatori, Trenul 16037 din 02.01.2019 este aulat pe relatia Bcuresti Nord – Brasov”.

Potrivit digi24.ro, în jurul orei 20:35, la manevra de regarare a unei garnituri goale, care avea în componenţă nouă vagoane, mecanicul trenului a depăşit în momentul opririi parapetul de la linia 6 unde trebuia să oprească.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Trenul nu s-a oprit nici măcar în tampoanele de la capătul liniei şi a ajuns aproape pe pavaj.

Incidentul s-a soldat și cu deraierea unui vagon.

Din primele informaţii nu sunt răniţi.

Detalii pe digi24.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 16 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

Accident pe DN 1D, la Ciorani

Două autoturisme au fost implicate, miercuri dimineață, într-un accident rutier petrecut pe DN 1D, la Ciorani. Din primele informații, unul dintre șoferi ar fi făcut atac de panică și a fost...