opt-pompieri-au-murit-in-timp-ce-stingeau-un-incendiu-la-un-depozit-din-moscova-406889.jpg

Pompierii militari au fost solicitați să intervină, miercuri seară, în localitatea Slănic, cartierul Groșani pentru localizarea și lichidarea unui incendiu major.

UPDATE Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 150 mp și este localizat. Se lucrează pentru lichidare și înlăturare efecte negative.

Flăcările au cuprins un atelier de tâmplărie, o locuinta particulară și mai multe anexe gospodărești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Incendiul se manifestă violent, iar 17 pompieri acționează cu 4 autospeciale de lucru cu apă și spumă.

Din primele informații se pare ca nu sunt victime.

sursa: ISU Prahova

foto cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.