WhatsApp Image 2019-01-02 at 20.03.37.jpeg

Politistii din Filipestii de Padure au fost sesizati despre faptul ca Bădoi Alexandru Florin, de 18 ani, din localitate, a plecat voluntar de la domiciliu si nu a mai revenit.

Semnalmente: inaltime 1, 60 - 1, 65, greutate de aproximativ 60 de kg, constitutie atletica, ten masliniu, fata ovala, ochi verzi, par negru.

La momentul plecarii era imbracat cu geaca de culoare crem, pantaloni de culoare gri - cenusiu cu buline de culoare alba, tricou de culoare neagra si adidasi de culoare albastra.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Persoanele care pot oferi informatii despre tânărul in cauza sunt rugate sa sune la 112 sau sa anunte cea mai apropiata unitate de politie.

sursa: IJP Prahova

WhatsApp Image 2019-01-02 at 20.03.37.jpeg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.