ninsoare.jpg

ANM anunță o răcire a vremii în următoarele zile. Cerul va avea înnorãri şi temporar va ninge slab, ziua, mai ales în zona de munte. La Ploiești sunt așteptate ninsori duminică, 6 ianuarie.

Dacă zilele trecute ploieștenii s-au bucurat de o vreme mai caldă decât cea obișnuită pentru această perioadă, meteorologii anunță pentur începutul acestui an un val de frig.

Astfel, la Ploiești, vremea se va răci în special de joi, 3 ianuarie, când maxima zilei nu va mai depăși 3 grade Celsius, în timp ce nopțile vor deveni geroase.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cel mai frig va fi vineri, 4 ianuarie, dimineață, când termometrele vor indica -8 grade, iar maxima se va situa în jurul valorii de -1 grad.

Prima ninsoare din acest an la Ploiești este prognozată pentru duminică, 6 ianuarie.

Valul de frig va dura aproximativ două săptămâni.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.