cutremur-in-vrancea-569046.jpg

Un seism cu magnitudine 3,3 pe Richter s-a produs, vineri, la ora 8.25, în zona seismică Vrancea.

Cutremurul, înregistrat la o adâncime de 150 de kilometric, a avut epicentrul în județul Buzău, potrivit datelor furnizate de  Institutul Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

Cele mai apropiate oraşe de epicentrul seismului sunt Nehoiu (31 km), Covasna (42 km), Întorsura Buzăului (52 km), Târgu Secuiesc (55 km) și Slănic-Moldova (59km).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cel mai puternic cutremur din acest an, de 5,8 magnitudine, s-a produs pe 28 octombrie și a fost resimțit în mare parte din țară. 

cutremur-in-vrancea-569046.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
  • De Mihai Popescu

Cutremur sâmbătă dimineața în Vrancea

Sâmbătă dimineață, la ora 3:00:09 s-a prdus un cutremur în zona seismică Vrancea. Seismul a fost localizat în județul Vrancea, la o adâncime de 133 km și a avut o magnitudine de 3,3 grade. Acesta este...

Național
  • Vineri, 18 Ianuarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Cutremur în Vrancea, vineri dimineață

Un cutremur s-a produs în această dimineață, în zona Vrancea. Seismul a avut magnitudinea de 3,4 pe Scara Richter, la 129 kilometri adâncime. De la începutul anului 2019, în România s-au înregistrat 24 de...