WhatsApp Image 2018-12-27 at 08.17.36.jpeg

Masa de Crăciun s-a lăsat pentru mulți șoferi și cu... amenzi rutiere și suspendări de permise. Asta deoarece, deși sunt conștienți că alcoolul nu face casă bună cu șofatul, mulți s-au încumetat să se urce băuți la volan.

Astăzi, polițiștii prahoveni au efectuat o acțiune rutieră pe DN1 și DN1A iar rezultatele, după cum era de așteptat, nu au întârziat să apară.

Oamenii legii au controlat 242 de autovehicule și au aplicat 53 de sancțiuni, dintre care 16 pentru viteză excesivă, 3 pentru alcool, 6 pentru nepurtarea centurii de siguranță, 3 pentru defecțiuni tehnice și peste 20 pentru multe alte abateri. Cinci șoferi s-au ales cu permisul de conducere reținut iar 185 din cei 242 au fost testați cu etilotestul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii au depistat un bărbat care conducea un autoturism pe DN1 în Bănești, cu viteza de 98 km/h (+28 km/h). Când l-au oprit, oamenii legii au constatat că se afla și sub influența băuturilor alcoolice (0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate se ridică la 21.735 lei.

WhatsApp Image 2018-12-27 at 08.17.19.jpeg

WhatsApp Image 2018-12-27 at 08.16.35.jpeg

WhatsApp Image 2018-12-27 at 08.16.33.jpeg

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.