e74c1796-e88f-49d1-b25c-2599a5ad521c.jpg

Pompierii ISU Prahova au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu, declanșat pe o latură exterioară a mall-ului AFI Ploiești, din strada Radu Calomfirescu, miercuri după amiază.

UPDATE Reacția conducerii mall-ului

Incendiul a fost provocat de o țigare aruncată în zona de depozitare a deșeurilor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Urmare a incendiului au ars 40 mp izolație exterioară din polistiren și 20 europaleti.

Au fost evacuate peste 1000 de persoane, după ce a pătruns fum pe o gură de ventilație

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. Urmează să se stabilească și cauza producerii incendiului.

Începând cu ora 15 incendiul a fost lichidat.

imagini cititor observatorulph.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.