646x404.jpg

Jenica Tabacu, directorul muzeului Muzeului ”Iulia Haşdeu” din Câmpina, care s-a sinucis vineri, 21 decembrie, în casă, ar fi suferit de depresie.

Potrivit adevarul.ro, soţul ei a făcut descoperirea macabră. El a fost cel care, în oraş fiind, şi-a dat seama că ceva grav s-a întâmplat, atunci când Jenica Tabacu nu a mai răspuns la telefon, şi a alertat vecinii. Au reuşit să pătrundă în apartament prea târziu, când medicii de la Ambulanţă nu au mai avut ce să facă.

Apropiații povestesc că, în ultima perioadă, Jenica Tabacu era foarte abătută, chiar dacă recent devenise bunică și împlinise 50 de ani.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Toți cei care au cunoscut-o, au iubit-o, au apreciat-o și care doresc să-și ia rămas-bun de la Jenica Tabacu pot face acest lucru începând de luni după-amiază (24 decembrie 2018), când trupul neînsuflețit va fi depus la Castelul Hasdeu și până miercuri dimineață. Luni, Castelul va fi deschis până seara, la ora 22.00; marți de dimineață și până seara la ora menționată, iar miercuri, 26 decembrie, de dimineață și până la ora 11.00, când Jenica Tabacu va pleca pe ultimul drum, spre Cimitirul "Învierea lui Lazăr" din Cartierul Câmpinița, unde va avea loc înmormântarea, la ora 12.00.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Joi, 17 Ianuarie 2019
  • De Claudiu Vasilescu

Director nou la Muzeul „Julia Hasdeu”

Muzeul „Julia Hasdeu“, din Câmpina, are, începând din această lună un nou director. Muzeograful Dragoș Stanciu a fost numit prin dispoziție a primarului Horia Tiseanu, la propunerea...