fbpx

646x404.jpg

Jenica Tabacu, directorul muzeului Muzeului ”Iulia Haşdeu” din Câmpina, care s-a sinucis vineri, 21 decembrie, în casă, ar fi suferit de depresie.

Potrivit adevarul.ro, soţul ei a făcut descoperirea macabră. El a fost cel care, în oraş fiind, şi-a dat seama că ceva grav s-a întâmplat, atunci când Jenica Tabacu nu a mai răspuns la telefon, şi a alertat vecinii. Au reuşit să pătrundă în apartament prea târziu, când medicii de la Ambulanţă nu au mai avut ce să facă.

Apropiații povestesc că, în ultima perioadă, Jenica Tabacu era foarte abătută, chiar dacă recent devenise bunică și împlinise 50 de ani.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Toți cei care au cunoscut-o, au iubit-o, au apreciat-o și care doresc să-și ia rămas-bun de la Jenica Tabacu pot face acest lucru începând de luni după-amiază (24 decembrie 2018), când trupul neînsuflețit va fi depus la Castelul Hasdeu și până miercuri dimineață. Luni, Castelul va fi deschis până seara, la ora 22.00; marți de dimineață și până seara la ora menționată, iar miercuri, 26 decembrie, de dimineață și până la ora 11.00, când Jenica Tabacu va pleca pe ultimul drum, spre Cimitirul "Învierea lui Lazăr" din Cartierul Câmpinița, unde va avea loc înmormântarea, la ora 12.00.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg