Concluzia-procurorilor-militari--Teroristii-de-la-Revolutie-nu-au-existat--totul-a-fost-o-diversiune-propagata-de-televiziunea-nationala.jpg

22 decembrie va rămâne o zi importantă în istoria României. În 1989, la București, teroriști închipuți ucideau români nevinovați, care luptau pentru libertate. În 2018, oficial, Ion Iliescu schimbă statutul de suspect cu cel de inculpat.

Fostul preşedinte este acuzat de crime împotriva umanităţii. Procurorii au luat aceeași decizie și în cazul lui Gelu Voican Voiculescu.

Pe străzi mureau oameni. La televiziunea națională, singura televiziune a acelor vremuri, un popor întreg era manipulat grosolan. Se dădeau sute de mesaje despre teroriști, agenturi străine, securiști violenți. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O avalanșă de dezinformări, care să abată atenția de la diversiunea armată, coordonată în așa fel încât să pară că Iliescu și oamenii lui sunt adevărații lideri ai revoluției.

Se trăgea, tinerii cădeau secerați, iar la tv apăreau imagini prezentate ca fiind ale teroriștilor uciși. Cine să verifice veridicitatea informațiilor, cine să sesizeze manipularea grosolană? Soții Ceaușescu au fost prinși și executați rapid, chiar în ziua de Crăciun, nu pentru că nu ar fi meritat, ci pentru ca ei să nu vorbească, să nu spună cine sunt Iliescu și oamenii din spatele lui.

Anii au trecut, iar adevărurile au început să fie scoase la lumină, despre comuniștii camuflați în democrați, despre securiștii odioși metamorfozați în onești și prospsperi oameni de afaceri.

Au furat o revoluție, au furat speranța, au confiscat o țară, pe care apoi au vândut-o sau amanetat-o bucată cu bucată. Aveau informația care le-a dat puterea, controlau finanțele, controlau mecanismele economice și politice.

Sunt și astăzi aceiași, infiltrați prin mai toate partidele, ei sau progeniturile lor. Treptat nu ai mai fost în prim plan, dar au continuat să coordoneze din umbră. 

Priviți-i și astăzi, ca exact acum 29 de ani, cum mai promit 100 de lei la salariu, cum amăgesc, cum mint, cum storc și ultimul strop de resursă din România. 

Iliescu a fost pus oficial sub acuzare. Moral nu-i târziu, fie și pentru urmașii încă în lacrimi, ai celor care au pierit acum 29 de ani. În realitate, nimeni nu poate să redea 29 de ani irosiți, 29 de ani de democrație iluzorie. 

Doar domnia s-a schimbat, nu și mizeria. 

Concluzia-procurorilor-militari--Teroristii-de-la-Revolutie-nu-au-existat--totul-a-fost-o-diversiune-propagata-de-televiziunea-nationala.jpg

hqdefault.jpg

revolutia-din-1989-a-fost-de-fapt-o-lovitura-de-stat-pentru-ana-blandiana-465x390.jpg

7-act-revolutia-si-dovezile-clare-care-au-aratat-implicarea-sovietica-in-evenimentele-din-decembrie-1989-465x390.jpg

10744.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.