181219185926-macaulay-culkin-google-home-alone-ad-split-large-169.jpg

Pentru mulți ajunsă subiect de ironii, seria Home Alone rămâne una dintre cele mai vizionate de sărbători.

Au trecut 28 de ani de la lansare, cu multe povești acumulate în toți acești ani, despre viața dezastruoasă a actorului Macaulay Culkin.

Într-o reclamă pentru Google, Culkin a rejucat scene din primul episod al seriei, în cadrele în care s-a turnat pelicula.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 "A fost interesant să revin și să fac acele lucruri. Au făcut o treabă bună cu decorul și recuzitele," a declarat Kevin după filmarea reclamei, citat de Hollwood Reporter

Vizionare plăcută!


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.