WhatsApp Image 2018-12-19 at 20.41.32.jpeg

După ce observatorulph.ro a publicat recent articolul ”Când la numărul mașinii ai RGE, dar arunci gunoiul din mers, prin Ploiești, cum te numești? VIDEO”, un alt cititor ne-a trimis imagini cu un caz similar.

Imaginile de mai jos au fost surprinse miercuri seara, în Ploiești, iar la secunda 30 a filmării se vede cum dintr-un VW Passat CC un gunoi ”zboară” direct pe trecerea de pietoni din dreptul Colegiului A.I. Cuza.

Potrivit Codului Rutier, dacă aruncaţi gunoaie din maşină în timp ce circulaţi pe drumurile publice riscați până la 20 de puncte amendă, adică 2900 de lei. Asta dacă legea s-ar și aplica...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

VIDEO Momentul în care șoferul confundă strada cu tomberonul

Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.