main-copy.jpg

Polițiști din cadrul Secției Rurale nr. 3 au depistat un prahovean de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat fără a avea permis de conducere.

În urma verificărilor, a rezultat că acesta a mai fost depistat în aceeași situație de alte două ori, pe numele său existând deja în lucru două dosare penale, unul la nivelul Postului de Poliţie Păuleşti, iar celălalt la Biroul Rutier Ploieşti.

Având în vedere acest fapt, s-a dispus reunirea celor trei cauze la Postul de Poliţie Păuleşti şi începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și de punere în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi luarea faţă de acesta a unei măsuri preventive.

sursa: IJP Prahova


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 16 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

Decizia CCR privind presemnalizarea radarelor

Presemnalizarea dispozitivelor radar instalate pe autovehicule staţionare sau pe suporţii amenajărilor rutiere şi a dispozitivelor radar tip pistol aduce atingere prevederilor constituţionale şi...