fbpx

credite-bancare.jpg

Doi prahoveni, de 29, respectiv 41 de ani, sunt acuzați că au falsificat documente pentru a obține un credit de consum în valoare de 45.300 lei.

Comunicatul IJP Prahova:

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat cercetări într-un dosar penal, care vizează doi prahoveni (unul de 29 de ani, al doilea de 41 de ani).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cei doi sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tentativă la înșelăciune și uz de fals, respectiv complicitate la tentativă de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Din cercetările efectuate în cauză, au rezultat indicii că primul dintre ei ar fi solicitat de la o unitate bancară din municipiul Ploiești un credit de consum în valoare de 45.300 lei prezentând documente de venit care atestau, în mod nereal, calitatea de angajat al unei societăți comerciale, încercând să îi inducă în eroare pe reprezentanţii instituţiei bancare.

Al doilea ar fi falsificat documentele care atestau în mod nereal calitatea de angajat al firmei pentru bărbatul de 29 de ani, cât și faptul că acesta realizează venituri de natură salarială în acestă calitate și care au fost folosite în tentativa de inducere în eroare a funcționarilor bancari.

Dosarul penal a fost înaintat unității de parchet pentru a dispune în cauză.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg