credite-bancare.jpg

Doi prahoveni, de 29, respectiv 41 de ani, sunt acuzați că au falsificat documente pentru a obține un credit de consum în valoare de 45.300 lei.

Comunicatul IJP Prahova:

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat cercetări într-un dosar penal, care vizează doi prahoveni (unul de 29 de ani, al doilea de 41 de ani).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cei doi sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tentativă la înșelăciune și uz de fals, respectiv complicitate la tentativă de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Din cercetările efectuate în cauză, au rezultat indicii că primul dintre ei ar fi solicitat de la o unitate bancară din municipiul Ploiești un credit de consum în valoare de 45.300 lei prezentând documente de venit care atestau, în mod nereal, calitatea de angajat al unei societăți comerciale, încercând să îi inducă în eroare pe reprezentanţii instituţiei bancare.

Al doilea ar fi falsificat documentele care atestau în mod nereal calitatea de angajat al firmei pentru bărbatul de 29 de ani, cât și faptul că acesta realizează venituri de natură salarială în acestă calitate și care au fost folosite în tentativa de inducere în eroare a funcționarilor bancari.

Dosarul penal a fost înaintat unității de parchet pentru a dispune în cauză.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.