accident.jpg

Marți seară, pe drumurile județene și naționale din Prahova s-au produs numeroase accidente rutiere.

De vină nu au fost doar șoferii, care nu au adaptat viteza la condițiile meteo, ci și drumarii, care nu au deszăpezit drumurile.

Accident, marți seară, pe DN 1A, în cartierul Mitică Apostol

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ninsoarea și gheața care au acoperit carosabilul au transformat drumurile din județ în patinoare.

Accident pe DN 1A, la ieșire din Boldești Scăeni, între un tir și două autoturisme. UPDATE VIDEO

Din fericire, nu s-au înregistrat răniți grav, însă polițiștii ar trebui să sancționeze administratorii drumurilor (Primăria Ploiești, CNAIR, Consiliul Județean Prahova) pentru deszăpezirea necorespunzătoare a drumurilor, care a generat accidente.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.