hotii-i-au-furat-o-bicicleta-si-o-motocicleta-dar-nu-s-a-dat-batut-sistemul-antifurt-inventia-care-iti_1_size20.png

Un ploieștean a alertat ieri polițiștii de la Secția 1 cărora le-a spus că i-a fost furată bicicleta lăsată în zona centrală a municipiului.

Potrivit IJP Prahova, în urma cercetarilor efectuate, polițiștii au stabilit că aspectele sesizate nu se confirmă.

Astfel, în urma verificărilor rezultat faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, reclamantul ar fi uitat unde și-a asigurat bicicleta, aceasta fiind găsită de poliție, legată cu sistemul antifurt pe breteaua într-o altă zonă decât cea indicată, și a fost predată proprietarului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bărbatul a fost sancționat contravențional conform Legii nr. 61/1991, art. 2, pct. 11, cu o amendă de 500 lei.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 16 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

Decizia CCR privind presemnalizarea radarelor

Presemnalizarea dispozitivelor radar instalate pe autovehicule staţionare sau pe suporţii amenajărilor rutiere şi a dispozitivelor radar tip pistol aduce atingere prevederilor constituţionale şi...