WhatsApp Image 2018-12-17 at 08.24.06.jpeg

Vineri noapte, din cauza drumului înzăpezit, un autobuz a derapat la ieșire din Boldești pe drumul către Seciu. Luni dimineață, autobuzul este în același loc, chiar dacă din peisaj a dispărut zăpada.

Potrivit polițiștilor, accidentul nu s-a soldat cu victime, mai ales că nu ar fi transportat pasageri (detalii AICI)

La trei zile după incident, autobuzul respectiv este fix în același loc, așa cum rezultă din imaginea trimisă în această dimineață de un cititor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

WhatsApp Image 2018-12-17 at 08.24.06.jpeg

Acum trei zile, autobuzul era tot suspendat, dar pe zăpadă

WhatsApp_Image_2018-12-15_at_12.26.19_0a0d6.jpeg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 16 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

Accident pe DN 1D, la Ciorani

Două autoturisme au fost implicate, miercuri dimineață, într-un accident rutier petrecut pe DN 1D, la Ciorani. Din primele informații, unul dintre șoferi ar fi făcut atac de panică și a fost...