WhatsApp Image 2018-12-17 at 08.35.59.jpeg

Luni dimineață, în jurul orei 04.08, ISU Prahova a fost solicitat, prin 112, sa intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din comuna Filipeștii de Târg, sat Filipestii de Târg.

Potrivit ISU Prahova, la sosirea forțelor de intervenție s-a constatat faptul ca incendiul se manifesta la un garaj, anexe gospodărești (supraf aprox 100 mp), precum și la acoperișurile a doua case (suprafață de aproximativ 200 mp).

La locul interventiei au acționat patru autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reamintim că, în această dimineață, pompierii au găsit un bărbat carbonizat la Blejoi, după ce au stins incendiul care a curpins o baracă de lemn în care se adăpostise, peste noapte, victima (detalii AICI)

Un cititor ne-a trimis imagini de la locul incendiului:

WhatsApp Image 2018-12-17 at 08.35.59.jpeg

WhatsApp Image 2018-12-17 at 08.36.00.jpeg

WhatsApp Image 2018-12-17 at 08.37.05.jpeg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.