pompieri.o4fewx08yg-1000x600.jpg

Descoperire macabră a pompierilor prahoveni chemați să stingă un incendiu, luni dimineața, în comuna Blejoi.

În jurul orei 3 dimineața, un apel la 112 a anunțat izbucnirea unui incendiu la o casă din satul Ploieștiori, 

La sosirea forțelor de intervenție, s-a constatat faptul că incendiul se manifesta la o construcție (baracă) din lemn, ce ardea în totalitate (aprox 10-15 mp).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În interiorul acesteia a fost găsit un bărbat de 58 ani, decedat (carbonizat).

Forțele de intervenție au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă.

Cauza incendiului stabilită de pompieri a fost ”mijloace de încălzit nesupravegheate”


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 16 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

Accident pe DN 1D, la Ciorani

Două autoturisme au fost implicate, miercuri dimineață, într-un accident rutier petrecut pe DN 1D, la Ciorani. Din primele informații, unul dintre șoferi ar fi făcut atac de panică și a fost...