WhatsApp Image 2018-12-15 at 17.09.43.jpeg

Jandarmii prahoveni s-au aflat astăzi la datorie și au acordat asistență acolo unde a fost nevoie. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova, efectivele au acționat pentru deszăpezirea căilor de acces la șase spitale dar și pentru transportarea la spital a unui nou născut și a mamei acestuia, blocați în nămeți la Fulga.

”În data de 15.12.2018, între orele orele 10.35 –14.10, 48 de jandarmi si 12 autospeciale din cadrul Inspectoratului de Jandami Județean Prahova au acționat pentru dezăpezirea căilor de acces la 6 spitale din județul Prahova.

Totodată un efectiv de 14 jandami au acționat în zona DN 1D ( Ciorani – Cioceni), pentru dezăpezirea drumului, care era blocat din cauza zăpezii viscolite și troienite.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După intervenţia utilajelor care au degajat artera de circulaţie de troienele de zăpadă, efectivele de jandarmi au acţionat cu ajutorul lopeților pentru dezăpezirea mai multor autoturisme și autocamioane blocate.

În timpul intervenției un copil de aproximativ o lună împreună cu mama acestuia din loc. Fulga, rămași blocați în nămeți, au fost transportați cu mașina jandarmerie la Spitalul de Pediatrie Ploiești deoarece avea probleme medicale.”, se arată în comunicatul Jandarmeriei.

WhatsApp Image 2018-12-15 at 17.09.15.jpeg

WhatsApp Image 2018-12-15 at 17.08.37.jpeg

WhatsApp Image 2018-12-15 at 17.08.16.jpeg

WhatsApp Image 2018-12-15 at 17.09.43.jpeg

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.