fbpx

Screenshot_13.png

Ninsoarea pare să dea bătăi de cap pe DN1D în Prahova. Un tir a derapat între Albești și Ciorani iar ISU Prahova avertizează că se circulă foarte greu în zonă.

Cunoscut pentru problemele rutiere pe timp de iarnă și mai ales pe viscol, DN1 D este, la această oră (12.55), aproape blocat din cauza ninsorii viscolite.

Pe tronsonul cuprins între Albești Paleologu și Sălciile s-a format coloană de mașini iar autoritățile dau drumul la circulație progresiv, pe măsură ce utilajele de deszăpezire eliberează drumul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”În urma precipitațiilor sub formă de ninsoare, se circulă foarte greu pe DN 1D: Albești Paleologu-Sălciile. Utilajele de deszăpezire acționează pe acest tronson de drum”, susțin reprezentanții ISU Prahova.

Între timp, un tir a derapat între Albești și Ciorani. Vezi mai jos imagini:

Screenshot_13.png

WhatsApp Image 2018-12-15 at 13.01.59.jpeg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg