fbpx

Screenshot_13.png

Ninsoarea pare să dea bătăi de cap pe DN1D în Prahova. Un tir a derapat între Albești și Ciorani iar ISU Prahova avertizează că se circulă foarte greu în zonă.

Cunoscut pentru problemele rutiere pe timp de iarnă și mai ales pe viscol, DN1 D este, la această oră (12.55), aproape blocat din cauza ninsorii viscolite.

Pe tronsonul cuprins între Albești Paleologu și Sălciile s-a format coloană de mașini iar autoritățile dau drumul la circulație progresiv, pe măsură ce utilajele de deszăpezire eliberează drumul.

”În urma precipitațiilor sub formă de ninsoare, se circulă foarte greu pe DN 1D: Albești Paleologu-Sălciile. Utilajele de deszăpezire acționează pe acest tronson de drum”, susțin reprezentanții ISU Prahova.

Între timp, un tir a derapat între Albești și Ciorani. Vezi mai jos imagini:

Screenshot_13.png

WhatsApp Image 2018-12-15 at 13.01.59.jpeg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg