WhatsApp Image 2018-12-15 at 11.43.55.jpeg

IPJ Prahova transmite în timp real starea drumurilor naționale din județ. Astfel, sâmbătă. 15 decembrie, la ora 11:00, siuația era urmăoarea:

DN 1 de la km 39+300 loc. Potigrafu până la km 54 loc. Bărcanesti ninge, carosabil ușor acoperit de zăpadă, 0-1 cm zăpadă frământă, de la km 54 loc.

Bărcanesti până la km 68 zona deschisă, camp, bate vântul ninge carosabil acoperit cu zăpadă 1-2cm,pe sensul catre Bucuresti, iar pe celalalt sens carosabil umed la negru, de la km 68 loc. Păulești până la km100 loc. Nistorești ninge carosabil acoperit cu zăpadă 1cm. Km 100 loc.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nistorești până la km110 carosabil acoperit cu zapada framantata 1 cm, de la km 110 la km 126 ninge si zapada framantata 1 cm pe carosabil, iar de la km 126 la km 138 ninsoare 2 cm strat de zapada pe carosabil. DN 1 A km 89 Blejoi până la km 107 loc.

Făget ninge carosabil acoperit cu zăpadă 0-1cm, cu porțiuni umed la negru, de la km 107 loc. Făget până la KM 130 tot 1 cm zapada framantata si ninsoare. De la km 130 la km 160 +600m, ninge carosabil acoperit cu zăpadă 2cm. Zona montană Cheia bate vântul. DN 1 B km.12 loc. Bucov pana la km34 loc.

Ceptura ninge carosabil la negru 0-1cm mazga pe carosabil și DN 1 D km0 până la km24 carosabil acoperit cu zăpadă 0-2cm vântul puternic care formează dune de zăpadă ninge. Pe toate sectoarele de drum național se acționează cu material antiderapant


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Joi, 17 Ianuarie 2019
  • De Claudiu Vasilescu

Noul Renault Kadjar a fost lansat în România

Apetitul românilor pentru SUV-urile compacte îi determină pe producători să ia în serios piața de la noi, lansând noi modele pe bandă rulantă. Lansat la Salonul de la Paris, noul Kadjar a ajuns și...