WhatsApp Image 2018-12-15 at 08.48.09.jpeg

Prahova se află sub cod portocaliu și galben de ninsoare. Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, în jurul orelor 08.00, ningea pe mai multe drumuri național și județene.

Astfel, pe DN 1, de la  km 39+300 (Potigrafu) până la km 54 (Bărcănești) ninge. Carosabil este ușor acoperit de zăpadă, stratul acesteia având 0-1 cm.

La Păulești, în zona deschisă de câmp, bate vântul iar carosabilul este acoperit cu zăpadă de 1-3cm grosime.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Până la km 100, în Nistorești, ninge iar carosabilul este acoperit cu zăpadă de 2-3cm. De la km 100 până la km 138, în Azuga stratul de zăpadă are 1-2 cm și încă ninge.

Pe DN 1 A km 89 Blejoi până la km 107 Făget ninge iar carosabilul este acoperit cu zăpadă de 0-1cm, cu porțiuni umede la negru

De la km 107 Făget până la 160 Cheia ninge iar carosabilul este acoperit cu zăpadă 1-2cm. 

În zona montană Cheia nu bate vântul.

Este zăpadă și pe DN 1 B, de la km. 12 Bucov până la km 34 Ceptura. Aici ninge iar carosabilul este  acoperit cu zăpadă de 0-1cm.

Pe DN 1 D, de la km 0 până la km 15, carosabilul este acoperit cu zăpadă 0-3cm. Aici, vântul puternic formează dune de zăpadă și ninge în continuare.

Pe toate sectoarele de drum național se acționează cu material antiderapant traficul fiind scăzut.

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Duminică, 13 Ianuarie 2019
  • De Roxana Tănase

Trafic intens pe DN1, pe Valea Prahovei

Final de vacanță pentru cei mai mulți turiști care au ajuns, în acest weekend, pe Valea Prahovei. Traficul rutier s-a aglomerat, duminică după-amiază, pe DN1. IPJ Prahova a anunțat că, pe DN1,...