CC-PLT-1800x1200.jpg

În locul halelor demolate ale Uzinei 1 Mai din Ploiești va fi ridicat un mall. Este vorba de Ploiești Retail Centre, dezvoltat de compania Prime Kapital.

Centrul comercial va integra actualul supermarket Kaufland din zona de Sud, însă va avea și un alt magazin cu același profil, Lidl.

În incinta viitorului mall, care va avea o galerie comercială de peste 25.000 mp, se vor regăsi branduri precum CCC, LC Waikiki, New Yorker, Deichmann, Hervis, C&A, Altex, Jysk, Noriel și altele.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Deși nu au anunțat oficial data deschiderii, cel mai probabil ploieștenii vor avea primul mall din zona de Sud funcțional la sfârșitul anului 2019.

Prime Kapital este o companie imobiliară înființată de sud-africanul Martin Slabbert, fostul CEO NEPI și Mihai Vasilescu, care se concentrează pe investiţii şi dezvoltări imobiliare în segmentele de retail, office, industrial şi rezidenţial în Europa Centrală şi de Est.

FOTO Proiectul viitorului mall Ploiești Retail Centre

CC-PLT-1800x1200.jpg

prime-kapital-roman-value-centre-768x502_de9d3.jpg

mall-nou-ploiesti-1-mai-value-center-1.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.