1283073863Ambulanta-1000x600.jpg

Un bărbat de 86 de ani a fost găsit înjunghiat în casa lui din comuna Brebu, chiar de fiica sa. Femeia a sunat la 112, iar medicii de la Ambulanță i-au acordat primul ajutor și l-au transportat la spitalul județean de urgență din Ploiești, unde a și intrat în sala de operații.

Victima avea o plagă înjunghiată la nivelul abdomenului de aproximativ 10 cm, fiind găsită în șoc hemoragic. 

Bărbatul locuia singur și era cunoscut ca având probleme psihice, fiind externat de la spitalul din Voila recent.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cel mai probabil, acesta a vrut să se sinucidă.

Polițiștii cercetează circumstanțele producerii incidentului.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.