WhatsApp Image 2018-12-14 at 08.00.13.jpeg

Ieri, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Ploiești au oprit, pentru verificări, un autoturism care circula pe o stradă din municipiu, fără a respecta semnificația indicatorului ”accesul interzis”.

Polițiștii au mai constatat că tânărul de 25 de ani aflat la volan avea permisul reținut, sens în care i-au deschis dosar penal.

Și colegii din cadrul Biroului Rutier Ploiești au depistat, azi noapte, în jurul orei 00.15, un bărbat de 33 de ani, din Tinosu, care circula pe o stradă din municipiu fără a avea permis pentru vreo categorie de vehicule.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Și în acest caz, polițiștii au deschis dosar penal.

sursa: IJP Prahova/foto cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.