WhatsApp Image 2018-12-14 at 08.00.22.jpeg

Zilnic, polițiștii prahoveni depistează în trafic șoferi care s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice. Din acest motiv, vineri dimineață au fost organizate numeroase filtre.

De exemplu, miercuri seara, un echipaj din cadrul Poliției Urlați a oprit, pentru verificări, un autoturism care se deplasa pe o stradă din oraș.

La volan, au depistat un localnic de 44 de ani, cu permis de conducere pentru mai multe categorii de vehicule, dar care se afla în vădită stare de ebrietate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cooperant inițial, bărbatul a acceptat să sufle în etilotest, reieșind o concentrație de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă, a refuzat să îi fie recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În acest sens, oricum, bărbatului i s-a întocmit dosar penal.

Și polițiștii din Apostolache au depistat un conducător auto pentru care etilotestul a indicat necesitatea transportării la spital pentru a-i fi recoltate probe de sânge (0,61 mg/l), acesta din urmă acceptând demersul personalului medical.

Totodată, polițiștii au deschis dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.