ambulanta-smurd.jpg

Doi pietoni, o bunică de 66 de ani și nepotul său de zece ani, au fost loviți de mașină pe DJ 101E, în Prahova.

Accidentul s-a produs joi dimineață pe raza comunei Gorgota.

Victimele sunt conștiente și vor fi transportate la spital de echipaje ale Ambulanței și SMURD-ului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

UPDATE Copilul acuză dureri lombare și a fost transportat la Pediatrie, iar bunica cu traumatism lombar a fost transportată la UPU Ploiești.

Cei doi se deplasau cu bicicletele pe marginea drumului în momentul impactului.

Știre în curs de actualizare.

foto cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.