incident-profesor-scoala_f7faf_2243d.jpg

Profesorul pensionar, acuzat că ar fi agresat un elev cu scaunul în timpul orei de biologie la Școala Gimnazială Ioan Grigorescu din Ploiești, a fost audiat de polițiști.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru observatorulph.ro că profesorul regretă faptul că și-a pierdut cumpătul, dar a negat acuzația că l-ar fi agresat fizic pe elevul respectiv. ”Nu l-am atins” a declarat dascălul.

Dealtfel, bărbatul și-ar fi cerut scuze și în fața clasei, în timpul orei, după incident, iar atunci o elevă i-a spus să stea liniștit că altor profesori le-a făcut un ”circ” și mai mare colegul lor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Profesorul i-ar fi ținut locul unei colege aflate în concediu medical, iar elevul respectiv l-ar fi provocat încă de la începutul orei, spunându-i la un moment dat să se dea cu capul de tablă. Atunci, bărbatul s-a pierdut cu firea și a început să-l alerge pe elev cu un scaun prin clasă.

Imaginile care au devenit virale aici:  Elev de clasa a 7-a, din Ploiești, bătut cu scaunul de profesorul de biologie - VIDEO CU IMPACT EMOȚIONAL


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.