fbpx

incident-profesor-scoala_f7faf_2243d.jpg

Profesorul pensionar, acuzat că ar fi agresat un elev cu scaunul în timpul orei de biologie la Școala Gimnazială Ioan Grigorescu din Ploiești, a fost audiat de polițiști.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru observatorulph.ro că profesorul regretă faptul că și-a pierdut cumpătul, dar a negat acuzația că l-ar fi agresat fizic pe elevul respectiv. ”Nu l-am atins” a declarat dascălul.

Dealtfel, bărbatul și-ar fi cerut scuze și în fața clasei, în timpul orei, după incident, iar atunci o elevă i-a spus să stea liniștit că altor profesori le-a făcut un ”circ” și mai mare colegul lor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Profesorul i-ar fi ținut locul unei colege aflate în concediu medical, iar elevul respectiv l-ar fi provocat încă de la începutul orei, spunându-i la un moment dat să se dea cu capul de tablă. Atunci, bărbatul s-a pierdut cu firea și a început să-l alerge pe elev cu un scaun prin clasă.

Imaginile care au devenit virale aici:  Elev de clasa a 7-a, din Ploiești, bătut cu scaunul de profesorul de biologie - VIDEO CU IMPACT EMOȚIONAL

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg