646x404 (1).jpg

Ploieşteanul Sorin Costin Iana (37 de ani), un bărbat acuzat că şi-a violat cele două fetiţe în repetare rânduri, a fost condamnat de prima instanţă. Judecătoria Ploieşti a decis ca bărbatul este vinovat de corupere sexuală.

Sorin Costin Iana a fost condamnat la un an şi două luni de închisoare, fiind găsit vinovat pentru corupere sexuală a minorilor în formă continuată, victime fiind cele două fiice ale sale, una în vârstă de şase ani şi cea de-a doua în vârstă de nouă ani. Decizia nu este definitivă.

Procurorii l-au trimis în judecată pe tatăl pedofil, în septembrie 2017, sub acuzaţiile de viol, doar că judecătorul a decis să schimbe încadrarea juridică a faptelor din viol în formă continuată în corupere sexuală.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Asta înseamnă că bărbatul nu a avut raporturi sexuale directe cu cele două fiice ale sale. Copilele fie au asistat la scene nepotrivite vârstei, fie tatăl le-a ademenit într-un joc sexual sau a întreţinut relaţii sexuale în prezenţa acestora.

Citeste mai mult: adev.ro/pjkpvi


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.