acumulatori.jpg

Doi bărbați din Ploiești sunt bănuiți de furtul a doi acumulatori de camion. Aceștia au fost depistați de polițiștii Secției 4 Ploiești, în urma unei percheziții domiciliare.

Comunicatul IJP Prahova:

La data de 21 octombrie, polițiștii Secției nr. 4 Ploiești au fost sesizați cu privire la furtul acumulatorilor electrici montați pe un autocamion, care se afla parcat în zona Mihai Bravu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au obținut un mandat de percheziție pentru domiciliul uneia dintre persoanele bănuite de comiterea furtului, pe care l-au pus în aplicare în cursul dimineții de ieri.

Acesta a fost depistat la domiciliu, stabilindu-se, totodată, că, la săvârșirea faptei, ar mai fi participat și un alt bărbat din municipiu, aflat la momentul percheziției în arestul poliției, fiind cercetat în în legătură cu comiterea unei tâlhării.

Bunurile sustrase ar fi fost comercializate unor terțe persoane.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.