download.jpg

Un tânăr de 22 de ani, cu numeroase antecedente, este bănuit de săvârșirea a două infracțiuni într-o singură noapte.

 Comunicatul IJP Prahova:

Sâmbătă dimineață, Poliția Sinaia a fost sesizată telefonic de către administratorul unei firme din localitate, despre faptul că, în noaptea precedentă, persoane necunoscute au pătruns în incinta societății sale și au sustras mai multe cartușe de țigări.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În timp ce efectuau cercetarea la fața locului, polițiștii au fost sesizați de administratorul unui alt magazin, situat în apropiere, care le-a sesizat faptul că a găsit un geam spart, fără a se pătrunde în interior.

Prejudiciul creat celor două societăți a fost estimat la suma totală de 3.500 lei.

Continuând cercetările, în cursul zilei de duminică, polițiștii din Sinaia au identificat principalul suspect, în persoana unui tânăr de 22 de ani, recidivist postcondamnatoriu, domiciliat pe raza stațiunii.

Acesta a fost arestat chiar în cursul zilei respective, judecătorul însușindu-și propunerea polițiștilor de a emite mandat pentru 30 zile.

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Luni, 14 Ianuarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Un bancomat a fost aruncat în aer la Arad

Un bancomat a fost aruncat în aer la Arad. Hoţii au provocat o explozie, pentru a fura banii de la o sucursală dintr-un centru comercial. O explozie a fost provocată, în noaptea de duminică spre...