biciclist-6.jpg

Duminică, în jurul orei 14:10, polițiștii din Câmpina au fost anunțați că șoferul unei autoutilitare a accidentat un biciclist pe raza localității Filipeștii de Târg, după care a fugit de la locul faptei.

Biciclistul a fost rănit și transportat la spitalul județean din Ploiești, însă nu a rămas internat.

Polițiștii au reușit identificarea șoferului în persoana unui bărbat din aceeași localitate, în vârstă de 37 de ani, care a fost adus la sediu pentru audieri.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, dar și faptul că se afla sub influența alcoolului (1,37 mg/l în etilotest).

”Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentată unității de parchet cu propunere de de sesizare a instanței de judecată, în vederea dispunerii de măsuri preventive” au transmis reprezentanții IJP Prahova.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.