fog-foggy-mist-5230.jpg

ANM a emis un cod galben de ceață valabil sâmbătă dimineață în toate localitățile din zona joasă a Prahovei, inclusiv în Ploiești și zonele limitrofe.

Ceața  poate reduce vizibilitatea local sub 200 m și izolat sub 50 m.

Atenționarea expiră la ora 10:00.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Marți, 18 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Risc mare de avalanșă în Munții Bucegi

Salvamontiștii sunt în continuare în alertă ca urmare a atenționării meteorologilor. În Munții Bucegi, la peste 1800 de metri, este risc mare de avalanșă. Potrivit ANM, „pe fondul ninsorilor...