uapc.jpg

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au definitivat cercetările într-un dosar penal întocmit pe numele unei ploieștence de 54 ani, cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de delapidare.

Din actele de urmărire penală efectuate în cauză, s-a stabilit că, în perioada 01.01.2013 – 27.10.2015, în calitate de administrator al unei asociației de proprietari, femeia și-a însușit din gestiune, în mai multe rânduri, suma totală de 35.626 lei, provenită din încasările de la locatari, bani pe care i-a cheltuit în interes personal.

Reprezentanții asociației respective s-au constituit parte civilă în procesul penal, prejudiciul fiind recuperat în totalitate până în prezent.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, cu propunere de întocmire a rechizitoriului şi sesizare a instanţei de judecată competente.

sursa: IJP Prahova


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.