copil-la-volan.jpg

Un puști de numai 15 ani a fost depistat la volanul mașinii tatălui său, acesta din urmă fiind amendat cu 500 de lei. Minorul se plimba prin satul Moara Nouă.

Comunicatul IJP Prahova:

Joi seara, în jurul orei 23.30, o echipă din cadrul Secției Rurale nr. 10 Valea Călugărească a oprit, pentru verificări, un autoturism care circula pe o stradă din satul Moara Nouă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La volan, au depistat un adolescent din localitate, în vârstă de 15 ani, care a declarat că a luat autovehiculul fără știrea părinților. Fiind audiat tatăl minorului, a confirmat cele susținute de fiul său.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și furt, tatăl fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei pentru faptul că nu si-a supravegheat fiul minor


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Joi, 13 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

Cutremur în Prahova. Câte grade a avut

Un cutremur cu magnitudinea 2,8 grade s-a produs miercuri în judeţul Prahova, la ora 15:04, la adâncimea de 143 de kilometri. Joi dimineaţă, în judeţul Vrancea, un alt seism s-a produs la o adâncime de...