main-copy.jpg

Două infracțiuni au fost depistate, ieri, de polițiștii rutieri prahoveni, la Văleni și Păulești. Unul dintre șoferi circula fără permis, altul și-a distrus mașina după ce s-a urcat beat la volan.

Comunicatul IJP Prahova:

Ieri, în jurul orei 15.00, un echipaj din cadrul Poliției Boldești-Scăeni a oprit, pentru verificări, un autovehicul care se deplasa pe DN 1A.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La volan a fost depistat un bărbat din Vălenii de Munte, care a precizat că nu deține asupra lui permisul de conducere.

În urma verificărilor, s-a stabilit că pe numele acestuia este instituită măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, iar ca măsură complementară, i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul de către o persoană căruia i-a fost suspendat acest drept, informând strctura de supravegheri judiciare din cadrul Poliției Vălenii de Munte despre depistarea acestuia, în vederea sesizării parchetului competent.

De asemenea, a fost sancționat contravențional pentru faptul că nu deținea asupra lui documentele  obligatorii în acest sens.

Totodată, în cursul aceleiași zile, polițiștii din cadrul Secției Rurale nr. 3 Blejoi au depistat, în comuna Păulești, un conducător auto în stare de ebrietate, care tocmai își avariase autovehiculul.

Fiind testat cu etilotestul, a rezultat o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatului, în vârstă de 35 de ani, din Ploiești, i-a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Joi, 13 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

Cutremur în Prahova. Câte grade a avut

Un cutremur cu magnitudinea 2,8 grade s-a produs miercuri în judeţul Prahova, la ora 15:04, la adâncimea de 143 de kilometri. Joi dimineaţă, în judeţul Vrancea, un alt seism s-a produs la o adâncime de...