walkers-486583_1920_1.jpg

Alertă ANM, vineri dimineață. Este cod galben de vreme severă imediată în județul Prahova - ceață care reduce vizibilitatea local sub 200 m și izolat sub 50 m.

UPDATE ANM a extins avertizarea până la ora 12:00 pentru zona joasă a județului Prahova.

Localitățile vizate:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Brazi, Bărcănești, Puchenii Mari, Ciorani, Poienarii Burchii, Colceag, Șirna, Gorgota, Râfov, Drăgănești, Dumbrava, Fulga, Cocorăștii Colț, Balta Doamnei, Tinosu, Sălciile, Boldești-Gradiștea, Gherghița și Olari.

Atenționarea expiră la ora 9:00.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Luni, 10 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Meciul FCSB - VIITORUL a fost amânat pentru luni

Partida FCSB - Viitorul, ce urma să se dispute duminică seară pe stadionul din Pitești, a fost amânată pentru luni, de la ora 20.00, din cauza ceții. Ceața densă lăsată peste Pitești duminică seară le-a...