s604x0_atentat_cu_bomba_Bistrita.jpg

Bărbatul din Bistrița și-a pus la cale cu minuțiozitate planul diabolic. A pregătit totul astfel încât iubita lui să nu scape. Cu toate acestea, sigura victimă a fost chiar el.

Nu s-a gândit nicio clipă sau nu i-a păsat de consecințe, în condițiile în care, pe lângă iubita lui ar fi putut să fie victime din rândul vecinilor sau din rândul pompierilor.

Conform bzi.ro, individul si-a transformat apartamentul de la etajul patru al unui bloc intr-o bomba uriasa, pentru a se razbuna pe iubita lui!  Soldatul a pus in functiune dispozitivul exploziv cand si-a vazut partenera de viata venind spre casa. I-a strigat adio si s-a aruncat in gol. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bomba a explodat în momentul în care iubita și fiica acesteia încercau să intre în casă, împreună cu salvatorii, ranind patru persoane.  

Imaginile surprinse la cateva minute dupa explozie sunt dramatice. Iubita barbatului a fost ranita in urma deflagratiei. La fel, un pompier, un paramedic si o jurnalista. Iubita sa, o politista din Bistrita Nasaud, venise cu fiica ei, o adolesenta de 17 ani. Fata urcase spre apartament, dar, cand a simtit miros de gaz, a facut cale intoarsa.  

Fostul angajat MApN de aproape 50 de ani ar fi pus la cale un plan diabolic. Anchetatorii spun ca, inainte sa se arunce de la etaj, ar fi pregatit totul pentru ca explozia sa aiba loc tocmai cand iubita sa ar fi intrat in apartament. Barbatul ar fi apucat sa ii spuna iubitei adio, inainte sa se arunce.

Pompierii spun ca, din fericire, structura blocului in care locuia barbatul nu a fost afectata in urma exploziei.

Iresponsabilul a fost transportat la spital în stare gravă, unde a decedat.

sursa bzi.ro

s604x0_atentat_cu_bomba_Bistrita.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Internațional
  • Vineri, 07 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Amenințare cu bombă la sediul CNN - VIDEO

Clădirea Time Warner, din New York, unde se află și birourile televiziunii CNN, a fost evacuată în această dimineaţă, în urma unei amenințări cu bombă. După verificările poliţiei, în urma...