cutremurator-ce-a-aparut-pe-pagina-de-facebook-a-lui-cati_c13e1.jpg

Cătălina T, fata torturată de iubitul ei din Ploiești, are un un copil, crescut de părinții săi. Este vorba de un băieţel în vârstă de un an şi o lună, care s-a născut dintr-o relaţia anterioară celei cu abuzatorul lui Ploieşti.

Adolescenta, care a absolvit doar opt clase, şi-a lăsat copilul în grija părinţilor, când băieţelul avea doar 5 luni, şi a plecat la Ploieşti împreună cu cel care avea s-o mutileze.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și Bunica tânărului din Ploiești care și-a maltratat iubita: ”A fost un copil bun, până la 14 ani. A învățat la liceul Mihai Viteazul”

Mama şi tatăl Cătălinei fac acum demersuri pentru a-l lua în plasament pe băieţelul ei de 1 an si o lună, aflat şi acum în grija lor.

Citește și Mărturia fetei maltratată de ploieșteanul de 20 de ani: „M-a bătut de la sevraj”

Cei doi spun că, după cele întâmplate recent, au conştientizat că fiica lor nu va fi în stare să-l crească niciodată.

Robert Berechet va rămâne în închisoare până la finalul anului, după ce marți judecătorii i-au respins contestația la măsura de arest preventiv din 1 decembrie.

Citeste mai mult pe adevarul.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.