fbpx

67561-hot-mascati-politie-480x270_XL.jpg

Celebrul personaj ”Basarab” din Ploiești a fost reținut ieri, după ce a încălcat în mod repetat măsura arestului la domiciliu. El are o ”colecție” impresionantă de infracțiuni.

Petre Oprea, cunoscut în Ploiești drept Basarab și ajuns celebru în ultimul an după ce a fost prins în nenumărate rânduri de polițiști la volan, deși are permisul de conducere anulat, a fost din nou arestat.

Citește și Cu se ocupă Basarab, ploieșteanul de 74 de ani care deține recordul în materie de condus fără permis

Comunicatul IJP Prahova: 

În jurul orei 16.30, polițiști din cadrul Secţiei nr. 2 Ploiești au pus în executare un mandat de arestare preventivă, emis la data de 04.12.2018, de către Judecătoria Ploiești, pe numele unui ploieștean de 74 de ani.

Bărbatul, recidivist post-condamnatoriu, este cercetat în prezent pentru săvârșirea a 35 de infracțiuni de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept anulat, precum și pentru 3 infracțiuni de furt (produse alimentare din supermarketuri).

Acesta era cercetat sub măsura arestului la domiciliu, fiind depistat de polițiști de 3 ori încălcând dispoziția instanței.

De această dată, judecătorul a dispus înlocuirea arestului la domiciliu cu măsura arestului preventiv pentru 39 de zile.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg