67561-hot-mascati-politie-480x270_XL.jpg

Celebrul personaj ”Basarab” din Ploiești a fost reținut ieri, după ce a încălcat în mod repetat măsura arestului la domiciliu. El are o ”colecție” impresionantă de infracțiuni.

Petre Oprea, cunoscut în Ploiești drept Basarab și ajuns celebru în ultimul an după ce a fost prins în nenumărate rânduri de polițiști la volan, deși are permisul de conducere anulat, a fost din nou arestat.

Citește și Cu se ocupă Basarab, ploieșteanul de 74 de ani care deține recordul în materie de condus fără permis

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Comunicatul IJP Prahova: 

În jurul orei 16.30, polițiști din cadrul Secţiei nr. 2 Ploiești au pus în executare un mandat de arestare preventivă, emis la data de 04.12.2018, de către Judecătoria Ploiești, pe numele unui ploieștean de 74 de ani.

Bărbatul, recidivist post-condamnatoriu, este cercetat în prezent pentru săvârșirea a 35 de infracțiuni de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept anulat, precum și pentru 3 infracțiuni de furt (produse alimentare din supermarketuri).

Acesta era cercetat sub măsura arestului la domiciliu, fiind depistat de polițiști de 3 ori încălcând dispoziția instanței.

De această dată, judecătorul a dispus înlocuirea arestului la domiciliu cu măsura arestului preventiv pentru 39 de zile.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.