fbpx

cutremurator-ce-a-aparut-pe-pagina-de-facebook-a-lui-cati.jpg

Bunica tânărului din Ploiești arestat după ce și-a maltratat și umilit iubita de 17 ani susține că Robert Berechet a fost un copil model până la 14 ani, când părinții săi au divorțat.

Declarația bunicii la Kanal D:

”Nu a avut o copilărie ușoară, dar a fost crescut bine. A învățat școală în oraș la cel mai bun liceu, la «Mihai Viteazul», până în clasa a VIII-a. S-au despărțit părinții în clasa a VIII-a și pe urmă a luat-o pe cărări greșite. Se droga. Făcea parte dintr-o gașcă”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și Mărturia fetei maltratată de ploieșteanul de 20 de ani: „M-a bătut de la sevraj”

Robert Berechet va rămâne în închisoare până la finalul anului, după ce marți judecătorii i-au respins contestația la măsura de arest preventiv din 1 decembrie.

Victima lui, Cătălina T. a depus plângere la Poliție după aproape două luni de când a fost filmată de agresor în timp ce o maltrata și umilea. Imaginile au fost postate pe Facebook de o prietenă a fetei vinerea trecută, moment în care polițiștii au deschis o anchetă.

Inițial fata a refuzat să depună plângere, însă, la insistențele mamei, a revenit asupra deciziei, în prezent fiind în grija familiei care locuiește într-o comună din Buzău.

Citește și Mama tinerei bătută cu bestialitate de ploieșteanul de 20 de ani: ”Era violent, a făcut-o să consume doguri”.

Robert Berechet este elev al Colegiului Tehnic „Elie Radu“

bunica-lui-robert-gabriel-coperta.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg