WhatsApp Image 2018-12-05 at 15.54.51.jpeg

Politiștii din Breaza, ajutoare ale lui Moș Nicolae, au poposit azi la Centrul de Plasament Breaza, unde sunt instituționalizați 45 de copii.

Cei mici au primit daruri constând în dulciuri, fructe, sucuri și au oferit în schimb polițiștilor un moment muzical.
După aceea, Moș Nicolae - polițist a poposit și la fetița de 9 ani din Breaza care luptă pentru viață dintr-un cărucior pentru bebeluși.

(DETALII DESPRE CAZ AICI)

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Aici, familia fetiței a primit de la politiști lemne de foc pentru încălzirea locuinței, iar fetița și cei doi frățiori au primit cadou dulciuri și alimente.

Toate aceste daruri au fost achiziționate din contribuțiile benevole ale politiștilor din Breaza.

Vezi mai jos imagini de la eveniment

WhatsApp Image 2018-12-05 at 15.54.50.jpeg

WhatsApp Image 2018-12-05 at 15.55.33.jpeg

WhatsApp Image 2018-12-05 at 15.54.51.jpeg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Marți, 11 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Poliția Capitalei are un șef nou

Şeful Poliţiei Capitalei, chestorul Mihai Marius Voicu, a fost schimbat din funcţie și înlocuit cu unul dintre adjuncţii inspectorului Poliţiei Române, Ciprian Adrian Miron. Şeful Poliţiei Române,...