tanar-decedat-ploiesti-medicina-legala.jpg

Tânărul, în vârstă de 21 de ani, de fel din satul Matița, comuna Păcureți, a început să se simtă rău miercuri dimineață, în jurul orei 04.50, în timp ce se deplasa pe strada Depoului din apropierea Autogării Ploiești Sud. Tânărul a fost transportat la spital însă, din păcate, a decedat

O persoană a sunat la 112 pentru a solicita ajutorul medicilor de la Serviciul de Ambulanță. Ajunși la fața locului, medicii au constatat că tânărul a făcut infarct și au început manevrele de resuscitare.

Tânărul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, însă, în ciuda eforturilor medicilor, acesta a decedat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește: Tânărul în vârstă de 21 de ani, care a făcut infarct în Autogara Ploiești Sud, a decedat

Dacă inițial totul a fost privit ca pe o problemă strict medicală, ulterior, Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, în cauză efectuându-se cercetări pentru a se stabili cu exactitate ceea ce s-a întâmplat.

foto: Arhivă


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.