download (5).jpg

Prahova se află miercuri sub cod galben de polei, iar străzile s-au transformat în patinoare. 

Mai multe accidente s-au produs, miercuri dimineață, pe drumurile naționale și județene din Prahova, din cauza poleiului. O mașină s-a răsturnat la Plopeni, iar o alta a intrat pe contrasens, într-un autobuz, la Scorțeni, trei persoane, inclusiv doi minori, fiind rănite.

Un cititor ne-a trimis imagini de la un accident petrecut în această dimineață pe podul spre platforma Teleajen, din cartierul Mihai Bravu:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nu doar șoferii au avut de suferit, ci și pietonii.

Un alt cititor ne-a trimis imagini surprinse astăzi în zona centrală din Ploiești, cu pasajul pietonal acoperit de polei:


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.