drum-polei.jpg

Mai multe accidente s-au produs, miercuri dimineață, pe drumurile naționale și județene din Prahova, din cauza poleiului. O mașină s-a răsturnat la Plopeni, iar o alta a intrat pe contrasens, într-un autobuz, la Scorțeni, trei persoane, inclusiv doi minori, fiind rănite.

Prahova se află, în această dimineață, între orele 8:50 și 11:00, sub cod galben de vreme severă imediată (detalii AICI).

În urma ploii care a înghețat la contact cu solul s-a format polei pe majoritatea drumurilor naționale și județene din Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cele mai afectate sunt DJ 102, între Plopeni și Slănic, DJ 100 E, între Cocorăștii Mislii și Scorțeni, dar și pe DN 1B, în zona Albești.

Mesajul poliiștilor de la rutieră:

”Recomandăm conducătorilor auto ca deplasările să fie efectuate cu maximă prudență, să reducă viteza (îndeosebi în curbe), să nu bruscheze comenzile auto și să folosească frâna de motor. De asemenea, respectați indicațiile polițiștilor rutieri din teren și acordați prioritate vehiculelor care acționează cu material antiderapant”.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Joi, 13 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

Cutremur în Prahova. Câte grade a avut

Un cutremur cu magnitudinea 2,8 grade s-a produs miercuri în judeţul Prahova, la ora 15:04, la adâncimea de 143 de kilometri. Joi dimineaţă, în judeţul Vrancea, un alt seism s-a produs la o adâncime de...