646x404 (2).jpg

Accident, marți seara, în cartierul Malu Roșu. Potrivit primelor informații, două autoturisme au intrat în coliziune la intersecția străzilor Malul Roșu cu Traian.

UPDATE Accidentul din Malu Roșu, provocat de un minor de 14 ani. A furat mașina mamei și a plecat la plimbare cu fratele geamăn în dreapta

Una dintre mașini a ricoșat într-o conductă de gaze, pe care a avariat-o.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din fericire, nimeni nu pleacă la spital.

O echipă a Distrigaz a fost solicitată pentru remedierea avariei.

Vom reveni cu detalii.

foto cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.