WhatsApp Image 2018-12-04 at 15.19.26.jpeg

O femeie de 44 de ani a dispărut încă din data de 19 noiembrie de la domiciliul său din domuna Drăgănești, însă abia ieri au anunțat poliția.

Anunțul polițiștilor:

In cursul zilei de ieri, polițiștii din Drăgănești au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 19 noiembrie, numita Curuț Elena, din vârstă de 44 de ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La data dispariției, era îmbrăcată cu o geaca lunga, de culoare neagră, blue-jeans, purta pe cap un fes negru și era incaltata cu ghete din piele de culoare neagră.

Semnalmente: 1,60 m înălțime, aproximativ 50 kg, constituție astenică, fără semne particulare.

Persoanele care pot oferi informații ce pot conduce la depistarea acesteia sunt rugate sa informeze cea mai apropiată subunitate de poliție sau sa apeleze 112.

WhatsApp Image 2018-12-04 at 15.19.26.jpeg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.