fbpx

petarda.jpg

Un profesor care a găsit petarde asupra unui elev în școala gimnazială din satul Magula, comuna Tomșani, a chemat Poliția. În urma verificărilor, elevul a fost amendat cu 2.500 de lei, iar petardele au fost confiscate.

Comunicatul IJP Prahova:

Se apropie Sărbătorile de iarnă, începem constatările privind utilizarea fără drept a materialelor pirotehnice

Ieri, în jurul orei 15, Poliția orașului Urlați a fost sesizată de către un cadru didcatic dintr-o școală din satul Magula, despre faptul că a surprins un elev de clasa a opta având asupra sa articole pirotehnice de mici dimensiuni.

Cu ocazia verificărilor efectuate, asupra elevului au fost găsite 41 de petarde de categoria F2.

Citește și Elev din Ploiești, prins de jandarmi după ce a aruncat cu petarde în curtea liceului. VIDEO

Cu privire la proveniența acestora, elevul a declarat că le-a procurat în ziua precedentă din municipiul Ploiești, iar în data de 3 decembrie s-a deplasat la unitatea școlară avându-le asupra sa, fără a le folosi în incinta unității de învățământ sau în zona adiacentă acesteia. 

Elevul a fost sancționat contravențional cu o amendă de 2.500 lei, iar petardele au fost ridicate în vederea confiscării.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg