WhatsApp Image 2018-12-04 at 10.12.16.jpeg

Un cititor ne-a trimis imagini rare și spectaculoase surprinse în această dimineață pe Centura de Vest a Ploieștiului.

Rafinăria Petrobrazi, aparținând companiei OMV Petrom, abia se mai vede din norul de abur produs de termocentrala unității.

Astfel de imagini au mai fost publicate de observatorulph.ro săptămâna trecută aici: Abur ciudat în zona Rafinăriei Petrobrazi. Ce este și ce impact are asupra populației

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Specialiștii din domeniul petrolier susțin că aburul respectiv este unul tehnologic și că nu reprezintă pericol pentru cetățeni.

WhatsApp Image 2018-12-04 at 10.12.16.jpeg

WhatsApp Image 2018-12-04 at 10.12.17.jpeg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.