amenda.jpg

În mini-vacanța de 1 Decembrie, polițiștii prahoveni de la Rutieră au întocmit mai multe dosare penale pentru următoarele infracțiuni ale șoferlor: refuzuri de recoltare de probe biologice și conducere fără permis sau sub influența alcoolului.

Comunicatul IJP Prahova:

În perioada 29 noiembrie – 2 decembrie, polițiștii prahoveni au depistat mai mulți conducători auto care se aflau sub influența alcoolului. În situația a 6 dintre aceștia, au fost întocmite dosare penale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

3 dintre ei au fost depistați, în urma testării etilotest, au fost găsiți cu o concentrație alcoolică din sfera răaspunderii penale, aparatul indicând valori între 0,44 – 0,91 mg alcool pur în litrul de aer expirat.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Un al patrulea, depistat sâmbătă seara de polițiștii din Ploiești, se afla la volan sub o concentrație alcoolică (indicată tot de etilotest) de 1,18 mg/l.

Citește și De ce au lăsat-o polițiștii pe o șoferiță fără mașină timp de șase luni

Aceștia au fost conduși la spital, în vederea recoltării de probe de sânge, fiindu-le întocmite dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului.

Alți doi șoferi certați cu legea, au fost depistați în trafic de polițiștii din Boldești-Scăeni și Bușteni, însă nu au fost cooperanți în ceea ce privește testarea cu etilotestul sau recoltarea de probe biologice de sânge.

În consecință cu faptele lor, le-au fost întocmite dosdare penale.

De asemenea, au depistat conducători auto fără permis polițiștii din cadrul Biroului Rutier Ploiești, Secția nr. 1 Ploiești, Secția Rurală nr. 4 Câmpina (două dosare penale) și Secția Rurală nr. 2 Florești.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Duminică, 09 Decembrie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Festival coral de colinde la Vălenii de Munte

În Protoieria Vălenii de Munte, a avut loc sâmbătă a VI a ediție a festivalului național coral de colinde LERU-I LER. Festivalul, organizat de Protoieria Vălenii de Munte, Consiliul local și...

Politic
  • Duminică, 09 Decembrie 2018
  • De Andra Vlad

Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova: ”Noi, femeile, avem și mai multă răbdare, și mai multă pricepere, și mai multă putere de muncă „la firul ierbii”, acolo unde încrederea oamenilor se câștigă cu eforturi mai mari”

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, deputatul Cătălina Bozianu a evidențiat rolul pe care femeile din organizația PMP îl au în viața de partid. ”Noi, popularii prahoveni, am avut, astăzi (n.r. -...

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 08 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din comuna Plopu - UPDATE

Pompierii militari sunt în alertă sâmbătă noapte după ce focul a izbucnit la o casă din satul Hârsa, comuna Plopu. Incendiul se manifestă violent la întreaga locuință, potrivit ISU Prahova. UPDATE -...