fbpx

amenda.jpg

În mini-vacanța de 1 Decembrie, polițiștii prahoveni de la Rutieră au întocmit mai multe dosare penale pentru următoarele infracțiuni ale șoferlor: refuzuri de recoltare de probe biologice și conducere fără permis sau sub influența alcoolului.

Comunicatul IJP Prahova:

În perioada 29 noiembrie – 2 decembrie, polițiștii prahoveni au depistat mai mulți conducători auto care se aflau sub influența alcoolului. În situația a 6 dintre aceștia, au fost întocmite dosare penale.

3 dintre ei au fost depistați, în urma testării etilotest, au fost găsiți cu o concentrație alcoolică din sfera răaspunderii penale, aparatul indicând valori între 0,44 – 0,91 mg alcool pur în litrul de aer expirat.

Un al patrulea, depistat sâmbătă seara de polițiștii din Ploiești, se afla la volan sub o concentrație alcoolică (indicată tot de etilotest) de 1,18 mg/l.

Citește și De ce au lăsat-o polițiștii pe o șoferiță fără mașină timp de șase luni

Aceștia au fost conduși la spital, în vederea recoltării de probe de sânge, fiindu-le întocmite dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului.

Alți doi șoferi certați cu legea, au fost depistați în trafic de polițiștii din Boldești-Scăeni și Bușteni, însă nu au fost cooperanți în ceea ce privește testarea cu etilotestul sau recoltarea de probe biologice de sânge.

În consecință cu faptele lor, le-au fost întocmite dosdare penale.

De asemenea, au depistat conducători auto fără permis polițiștii din cadrul Biroului Rutier Ploiești, Secția nr. 1 Ploiești, Secția Rurală nr. 4 Câmpina (două dosare penale) și Secția Rurală nr. 2 Florești.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg